No-nonsense cv-service
No-nonsense cv-service
No-nonsense cv-service
No-nonsense cv-service
No-nonsense cv-service
No-nonsense cv-service

De garanties van ons installatiebedrijf in omgeving De Goorn en Avenhorn

Frank Keizer CV-Service is een kleinschalig installatiebedrijf voor De Goorn, Avenhorn, Ursem, Spierdijk in omgeving. Wij klaren elke klus, zoals cv-reparatie of het omleggen van leidingen. Heeft u een vraag of is u iets niet helemaal duidelijk? Wij geven u graag vrijblijvend advies. Laat uw cv-ketel vandaag nog controleren en haal onze no-nonsense monteur in huis.

Binnen 24 uur uw cv-ketel gerepareerd

Lekt uw verwarming of wil de boiler geen water meer opwarmen? Binnen 24 uur belt onze monteur bij u aan. We proberen het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen, zodat u snel weer de verwarming aan kan zetten of een warme douche kan nemen.

Duidelijke prijsopgave
Voordat we aan de slag gaan, bekijken we eerst het probleem en geven we u een overzichtelijke berekening van de werkzaamheden. Zo heeft u altijd een helder kostenplaatje bij de hand. Bij ons geen financiële verrassingen achteraf.

Een dringend probleem met de verwarming? Neem contact met ons op en maak gelijk gebruik van onze ketelservice

Aangesloten bij UNETO-VNI

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. UNETO-VNI vertegenwoordigt 90% van de omzet van de installatiebranche. De installatiebedrijven zijn actief binnen de woningbouw, utiliteit, industrie en infra op de gebieden ontwerp, advies, installatie en beheer. UNETO-VNI is een van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland en een factor van belang in de Nederlandse economie en samenleving. UNETO-VNI onderhoudt contacten met overheid en politiek, onderwijsinstellingen, media, koepelorganisaties, vakbonden en fabrikanten- en consumentenorganisaties. Omdat Frank Keizer CV-Service hierbij is aangesloten, kunnen wij zodoende onze kwaliteitsgarantie waarborgen.