No-nonsense cv-service

Contact opnemen

No-nonsense cv-service

Contact opnemen

No-nonsense cv-service

Contact opnemen

No-nonsense cv-service

Contact opnemen

Cv-reparatie van installatiebedrijf Frank Keizer in omgeving Avenhorn en De Goorn

Een goed onderhouden ketel is veiliger, heeft een langere levensduur, verbruikt minder gas en heeft daardoor minder kans op storingen. Laat de cv-reparatie en het -onderhoud over aan Frank Keizer CV-Service. Maar wij bieden meer dan onze ketelservice. Ook voor het omleggen van leidingen of het plaatsen van een zonneboiler neemt u contact op met ons installatiebedrijf in de regio De Goorn en Avenhorn.

Cv-reparatie en -onderhoud

Installatiebedrijf Frank Keizer CV-Service inspecteert en onderhoudt uw ketel vakkundig. Een goed functionerende centrale verwarming geeft warmte in koude dagen. We voeren desgewenst energiebesparende aanpassingen door, zodat uw energieverbruik sterk afneemt. Zo lopen de stookkosten niet meer hoog op.

Nieuwe ketel installeren

Als uw ketel afgeschreven is, gaan wij op zoek naar een ketel die past bij uw wensen en uw budget. In een persoonlijk gesprek geven wij u vrijblijvend advies over de voor- en nadelen van diverse ketels. Zo weet u zeker dat u een goed besluit neemt over uw nieuwe aankoop.


Bij ons installatiebedrijf staat uw veiligheid voorop. Daarom inspecteren we eerst grondig de plannen en tekeningen van de leidingen in uw huis, voordat we aan de slag gaan. Het installeren van een nieuwe ketel gebeurt zorgvuldig en volgens de gangbare regels en normen.

Meer dan een ketelservice

Vakkundige elektriciteitswerkzaamheden

Elektriciteits
werkzaamheden

Wij helpen u bij alle elektriciteitswerkzaamheden. Denk daarbij aan het ophangen van een lampje, het maken van stopcontacten, het verleggen en geleiden van snoeren en het uitbreiden of vervangen van de meterkast.

Sanitaire verbouwingen

Sanitaire verbouwingen

Wilt u de badkamer of het toilet verbouwen? Met ons installatiebedrijf voor de omgeving Avenhorn en De Goorn haalt u het totale pakket in huis. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het omleggen van water- en elektriciteitsleidingen en het afvoeren en afmonteren van het sanitair.

Kleine rioolwerkzaamheden

Kleine riool
werkzaamheden

Het is erg vervelend als de wc is verstopt of de wasbak niet meer goed doorloopt. Vaak komen daar ook nog nare luchtjes bij. Met onze inspectiecamera bekijken we de riolering. Zo sporen we snel de oorzaak van de verstopping op.

Onderhoud ventilatiesysteem

Onderhoud ventilatiesysteem

Een ventilatiesysteem levert een prettig en gezond klimaat in huis. Een warmteterugwinunit (WTW) is zelfs energiebesparend, omdat de warmte wordt overgedragen in de nieuwe gefilterde lucht. Als uw ventilatiesysteem kapot is, merkt u dit gelijk. Het kan vochtiger worden in huis of de luchtsamenstelling verandert. Frank Keizer CV-Service onderhoudt afzuig- en WTW-installaties.

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler plaatsen

Met zonne-energie bent u niet alleen verantwoord bezig, maar kunt u ook nog eens veel stookkosten besparen. Wij installeren diverse soorten en maten zonneboilers. Wilt u weten of uw huis geschikt is voor zonneboilers of wilt u meer informatie ontvangen? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.