No-nonsense cv-service

Vraag naar de mogelijkheden

No-nonsense cv-service

Vraag naar de mogelijkheden

No-nonsense cv-service

Vraag naar de mogelijkheden

No-nonsense cv-service

Vraag naar de mogelijkheden

Over installatiebedrijfFrank Keizer CV-Service uit De Goorn

Ons installatiebedrijf voor de omgeving De Goorn en Avenhorn is in 2006 opgericht door Frank Keizer. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in verschillende disciplines als de tuinbouw, woningbouw en loodgietersbedrijven, besloot Frank om zijn ervaringen en kennis met een eigen bedrijf in praktijk te brengen.

De werkwijze van ons installatiebedrijf

Frank Keizer CV-Service wordt geleid door Frank Keizer, de totaalinstallateur van de zaak. Irene Keizer voert de administratieve taken uit. Met de kleinschaligheid van het bedrijf staat goede service centraal.


Up-to-date

Wij blijven te allen tijde op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Zo volgen we opleidingen en laten we ons bijscholen via allerlei gecertificeerde cursussen. Hierdoor kunnen we doelgericht inspelen op de wensen van u als klant.


No-nonsense
Van ons geen mooie verkoopverhalen en geen onzin-reparaties. Wij scheppen altijd duidelijkheid in onze werkzaamheden, werkwijze en prijsberekeningen. U geeft aan waar het probleem zit of wat uw wensen zijn en wij geven u eerlijk advies over de mogelijkheden. Met onze persoonlijke benadering voor u en uw situatie en de specialistische aanpak voor elke klus, laten wij klanten altijd tevreden achter.


Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend informatie aan over onze diensten.

Contact opnemen